Share this content on Facebook!
23 Sep 2014
Intertoys (bij het rek 'This Is It')Niet duur! Je hebt oogschaduwpalleten satisfied ten kleuren voor ?2.ninety five, lipgloss voor ?1.50. Al ben ik totaal geen fan van de lipgloss, de oogschaduws van Casuelle zijn goed gepigmenteerd en het zijn best mooie kleuren! Wat mijn favo item is van Casuelle zijn de 'Taart smaakjes Lipbalms.' Dat zijn Lipbalms die in super leuke potjes zitten satisfied een lekker smaakje zoals Slagroom kersentaart, Banaankaas cake (:s), Blueberry muffin, Mocca, een soort appeltaart smaak en nog met een sinaasappel smaakje. Ik heb zelf de Blueberry muffin, Appeltaart en Slagroom kersentaart. Sommige mensen zijn er hardstikke enthousiast over, sommige hebben een hekel aan het merk en nemen zich voor om niks te kopen van . Ik zit er een beetje tussenin. Sommige producten zijn wel goed, andere niet. Zoals de concealer van . verschrikkelijk! Het stinkt, de kleur is vies en het smeert niet goed uit. Maar bijvoorbeeld de nagellakjes van Color Go, oogschaduws, oogpotloden mascara's zijn wel weer goed! De Limited Editions zijn vaak ook super leuk, maar niet echt een goede kwaliteit. Elke maand komt er een nieuwe Limited Edition. More than NYX heb ik al een aantal keren geschreven, wat ik had besteld of over de website zelf. Het is heel goedkoop en z goede kwaliteit. Het is echt een van de beste canada goose outlet nederland make up merken die ik heb! Neem maar eens een kijkje op de site, niet te beschrijven hoe goedkoop (Dit is een foto van de collectie van iemand op internet. Super mooi!)Claires Te koop: ClairesClaires heeft goedkope en dure make up, dus ik heb het nu natuurlijk more than de goedkope hebt lippenbalsems in potjes voor one.ninety five per stuk, die tremendous lekker ruiken. Ik goedkope moncler jas heb er in 'Fairy Cakes'. De lippenbalsem ruikt precies naar cupcakes! Zoooo lekker, en dat voor maar one.ninety five!!! Je doet er ook super lang mee. Lipsmackers zijn bijvoorbeeld ook bij de Claires te koop, en als die in de aanbieding zijn moncler jassen goedkoop heb je een Lipsmacker (als je geluk hebt) voor one euro!Te koop: EtosOver de Etos zijn ook niet heel veel mensen die ik ken tevreden, maar sommige dingen van de Etos zijn echt wel goed! Ik heb bijvoorbeeld een lipgloss in een potje, een soort gelei achtige lipgloss satisfied een roze kleurtje. Was maar four euro maar dan goedkope uggs nederland heb je woolrich outlet jassen ook wat! En de meeste oogschaduws zijn ook heel fijn. In een potje, in een stick. Het verzorgt je lippen en je lippen worden heel zacht! En helemaal niet duur heb een lippenbalsem in de vorm van een Lipsmacker voor two euro. Een potje is rond de three euro. En Labello's. daar hoef ik niet zoveel over te zeggen geuren zijn super lekker, leuke verpakkingen, goede verzorging voor je lippen. (en het kan very best zijn dat ik af en toe spellingsfouten maak, mijn slechtste vak is nederlands en ik probeer het zo goed mogelijk te doen) 2. Ik zeg ook in het stukje dat het mijn mening is


Comments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: